Open Monumentendag Breda

Web-Stadhuis1-OMDBreda.jpg

De Open Monumentendag Breda is een initiatief van de gemeente Breda: www.breda.nl  

In overleg met de gemeente Breda is besloten om aan te vangen met de organisatie van Open Monumenten Dagen Breda 2021! Dit betekent dat we in het tweede weekend van september 2021 de deuren van onze monumenten weer open 'gooien' voor inwoners en publiek van Breda! Wat natuurlijk prima past bij het thema van dit jaar: Mijn monument is jouw monument. 

We hebben er vertrouwen in dat we op 11 en 12 september weer een mooie nieuwe editie neer kunnen zetten. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen rondom Covid19 en de maatregelen vanuit de overheid in de gaten en zullen we waar nodig aanpassingen doen, zodat een ieder veilig van onze monumenten kan genieten! 

Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier