Open Monumentendag Breda
Thema 2018: In Europa

Thema 2018: In Europa

05/04/2018

Het thema van Open Monumentendagen Breda 2018 is: In Europa

Het voorjaar is begonnen: tijd om Open Monumentendagen 2018 voor te bereiden! Open Monumentendagen Breda floreert dankzij vele Bredanaars, organisaties en uiteraard monumenten. Wij hopen dan ook dat weer veel monumenten en organisaties dit jaar weer mee doen, zodat we samen een mooie editie 2018 kunnen neerzetten. 

Open Monumentendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september. Het landelijke thema is: In Europa. Wij nodigen je uit om hierbij aan te sluiten, maar dit is uiteraard niet verplicht. 

Hieronder vind je een inspiratiedocument aan dat het landelijke bureau Open Monumentendag heeft opgesteld. Misschien brengt het op ideeën over de relatie van ‘uw monument’ met Europa in het verleden en heden. 


Op 18 april starten wij met het concrete inventariseren van het programma. Op 1 meigaan wij het programma samenstellen, zodat we ruim van tevoren de programmafolder (en het programma online) kunnen verspreiden. 

Wil je mee doen aan Open Monumentendagen Breda (door het openstellen van een monumentaal pand of door middel van een activiteit) ga dan naar de volgende link om het inschrijfformulier (Google) in te vullen: 
Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

Centrum 
Grote Markt, voor het Stadhuis

Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur

Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Het programmaboekje is vanaf half augustus gratis af te halen bij onder andere het Stadskantoor, de VVV’s, de Grote Kerk, de bibliotheken en de deelnemende monumenten. 
Of download het programmaboekje via deze website.