Open Monumentendag Breda
Open Monumenten Dagen Magazine 2021

Open Monumenten Dagen Magazine 2021

09/09/2021

Om bezoekers alvast op te warmen voor het weekend, ligt op verschillende locaties in de stad en bij de deelnemende panden ons spiksplinternieuwe Open Monumenten Dagen Magazine. In dit magazine vind je bijzondere verhalen en leuke inkijkjes. Je herkent het magazine aan de kleurrijke cover van de Bredase illustrator Hedof, van wie ook een aantal muurschilderingen in de stad te vinden zijn langs de Blind Walls Gallery-route. 


Het magazine is in een beperkte oplage uitgebracht. Heb je geen exemplaar kunnen bemachtigen, dan kan je hier de digitale versie downloaden. 


In dit speciale jaar wordt er geen fysiek programmaboekje uitgebracht. Alle informatie over het programma, lokaties en activiteiten is terug te vinden op onze website. Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier