Open Monumentendag Breda

Meehelpen als vrijwilliger?

Ben jij die vrijwilliger die met ons in het tweede weekend van september een monumentaal verschil gaat maken? Vindt jij het leuk om een bijzondere ervaring op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde liefde en interesse voor Breda?  Of wil je juist wat meer weten over de stad waar je in woont? Geef je dan op als vrijwilliger voor de Open Monumentendagen Breda. 

Het leuke is dat je als vrijwilliger in je eigen stad of dorp binnen de gemeente Breda aan de slag kunt. Het levert je in ieder geval een bijzondere ervaring op! Je ontmoet veel mensen met dezelfde interesses, zowel medevrijwilligers als bezoekers aan Open Monumentendag Breda. Soms levert het zelfs waardevolle contacten op. Naast het feit dat je misschien iets van elkaar kunt opsteken is de kans groot dat je nog meer te weten komt over de geschiedenis van ons mooie Breda.

Meld je aan via ons inschrijfformulier.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

InschrijfformulierMijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier