Open Monumentendag Breda

Sponsors

Open Monumentendagen Breda
Open Monumentendagen Breda wordt in opdracht van de gemeente Breda georganiseerd om het publiek/inwoners van Breda te verbinden met en bewust te maken van de waarde van Bredase monumenten en het daaraan verbonden culturele erfgoed. Dit doen we vanuit de overtuiging dat het behoud van het Bredase culturele erfgoed niet alleen van cultureel, maar ook van maatschappelijk én economisch belang is en dat we dit willen doorgeven aan volgende generaties. Breda is door haar rijkdom en diversiteit aan (im)materiële erfgoed een aantrekkelijke stad wat een concurrentievoordeel voor toerisme en zakelijke ontwikkeling biedt.

Groot bereik
De betrokkenheid binnen Breda voor de Open Monumentendagen is groot. Zo stellen er gemiddeld zo’n 30-40 monumentale lokaties gratis hun deuren open voor het publiek en zijn er zeel veel culturele partijen die hier tijdens dit weekend gratis een gevarieerd cultureel aanbod laten zien. Daarnaast kunnen de Open Monumentendagen gelukkig ook rekenen op vele enthousiaste vrijwilligers die deze dagen mede tot een succes maken. Open Monumentendagen Breda is een goed voorbeeld van de nieuwe stadsslogan: ‘Breda brengt het samen’. Deze samenwerking en het enthousiasme voor Open Monumentendagen Breda vertaalt zich direct naar hoge bezoekersaantallen (27.000 in 2017), waardoor we als Breda in de top 3 staan van drukst bezochte gemeenten tijdens het Open Monumenten weekend. 

Voor de editie van 2018 zijn we op zoek naar sponsors
Om ook het bedrijfsleven in Breda te laten profiteren van het grote bereik van Open Monumentendagen, willen we u in de gelegenheid stellen Open Monumentendagen Breda te sponsoren. Dit levert u o.a. een direct voordeel op het gebied van goodwill, naams- bekendheid en promotie. 

Uit een langlopend onderzoek van Rijksuniversiteit Groningen en data-analysebedrijf MIcompany is gebleken dat. Nederlandse bedrijven die maatschappelijk investeren, wekken sympathie en hebben 7% meer loyale klanten die na twee jaar nog klant zijn. Door de hoge bezoekersaantallen groeit tevens uw naamsbekendheid (van lokaal tot (inter)nationaal) en is een brede verspreiding van uw product/dienst gewaarborgd. U verstevigt daarnaast uw binding met Breda.

Waar we uw sponsorgeld voor nodig hebben
Uw sponsorbijdrage stelt ons in staat om de programmering van Open Monumentendagen Breda te blijven vernieuwen en versterken om zo nog meer bezoekers naar Breda te trekken en nog meer mensen in aanraking te laten komen met de Bredase monumenten en het daaraan verbonden culturele erfgoed zodat we ons mooie Breda voor deze en komende generaties kunnen behouden.

Sponsormogelijkheden
We kunnen u diverse sponsormogelijkheden bieden. In onderstaande afbeelding treft u een overzicht aan van de sponsormogelijkheden.
Zit uw pakket er niet bij en wilt u liever op een andere manier een bijdrage leveren aan Open Monumentendagen Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen
We zijn er van overtuigd dat Open Monumentendagen Breda voordelen voor uw bedrijf kan bieden. Wilt u Open Monumentendagen Breda sponsoren? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 
Lidwien@stroomevents.nl | (06) 51 39 98 62
Annelies@zoolies.nl | (06) 20 27 80 44 


[sponsorpakket downloaden? Klik hier]

Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

Centrum 
Grote Markt, voor het Stadhuis

Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur

Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Het programmaboekje is vanaf 16 augustus gratis af te halen bij onder andere het Stadskantoor, de VVV’s, de Grote Kerk, de bibliotheken en de deelnemende monumenten. 
Of download het programmaboekje hier.