Open Monumentendag Breda

Contact

De organisatie van de Open Monumentendag Breda is in handen van STROOM i.s.m. Studio ZooLies in opdracht van Gemeente Breda.

logo-stroom.png                  Logo-Studio-ZooLies-kaal.png

e-mail:
info@stroomevents.nl 


Praktische Informatie


Wanneer zijn de Open Monumenten Dagen Breda?
Zaterdag 14 september van 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 15 september van 11.00 tot 17.00 uur

Waar is het?
Verspreid over de hele gemeente Breda (inclusief alle dorpen) zijn monumenten open en worden activiteiten georganiseerd.

Voor wie zijn de Open Monumenten Dagen Breda bedoeld?
Alle bewoners en bezoekers van Breda

Is er een toegangsprijs voor de bezoekers?
Nee, de opengestelde monumenten zijn gratis toegankelijk. Ook alle activiteiten zijn gratis. Het enige waarvoor geld gevraagd kan worden is catering (zoals koffie, thee & gebak).

Kan ik overal zo naar binnen?

Het overgrote deel van onze monumenten is vrij toegankelijk. Echter een aantal zijn i.v.m. de kwetsbaarheid van het interieur en of de veiligheid alleen toegankelijk op inschrijving. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een gratis toegangsbewijs. Dit gratis toegangsbewijs ontvang je na inschrijving via onze website www.omdbreda.nl. De inschrijving opent op 20 augustus 10.00u

Hoe kan ik me inschrijven voor niet vrij toegankelijke monumenten?

Op onze website www.omdbreda.nl kan je precies zien welke monumenten op inschrijving zijn. Vanaf 20 augustus 10.00u zal er bij deze monumenten een Reserveringsbutton te zien zijn. Door hier op te klikken is het mogelijk een tijdstip te reserveren door middel van het opgeven van een e-mail adres en het aantal gewenste plekken. Hierna ontvang je van ons automatisch een toegangsbewijs. Neem dit mee of laat het op je telefoon zien.

Ik heb me ingeschreven maar ik kan toch niet. Wat nu?

Het kan voorkomen dat het toch niet lukt om op het gereserveerde tijdstip langs te komen. Het is hartstikke fijn als je ons dat z.s.m. via e-mail laat weten! Stuur ons de bevestiging mail die je hebt ontvangen en dan zorgen wij ervoor dat jouw plekken weer beschikbaar komen voor anderen.

    


Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Informatie

Centrum 
Grote Markt, voor het Stadhuis

Zaterdag en zondag 10.00 - 17.00 uur

Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Het programmaboekje is vanaf half augustus gratis af te halen bij onder andere het Stadskantoor, de VVV’s, de Grote Kerk, de bibliotheken en de deelnemende monumenten. 
Of download het programmaboekje via deze website (klik hier)