Open Monumentendag Breda

1.1. Torenbeklimming Grote Kerk

Inschrijving gesloten!

Onder leiding van het Klokkenluidersgilde beklim je de ruim 300 treden van de toren van de Grote Kerk Breda. Gidsen van Gilde de Baronie vertellen je meer over de Torenwachterskamer en de omgang. Onderweg kom je meer te weten over de toren en op 60 meter hoogte wacht je een adembenemend uitzicht.  - De beklimming (naar boven en weer naar beneden) duurt ongeveer 1 uur. - Er zijn beklimmingen om: 11.00 / 11.30 / 12.00 / 13.30 / 14.00 / 14.30 / 15.00 / 15.30 / 16.00 uur.  - Per groep gaan er maximaal 8 personen naar boven.  - Deelname aan een torenbeklimming gebeurt op eigen risico.  - Minimum leeftijd: Iedereen vanaf 12 jaar zonder hartklachten of hoogtevrees is van harte welkom!  - Lokatie: de torenbeklimming start aan de buitenkant van de Grote Kerk! Op de hoek Kerkplein/Torenstraat  - Zorg dat je op tijd aanwezig bent (15 min. vantevoren). 
Deelname aan de beklimming is alleen mogelijk op reservering via de website. Vol = vol!  - E-mails met inschrijvingen worden niet in behandeling genomen -Kerkplein 2 (Centrum) ǀ zaterdag en zondag 11.00 - 16.00 uur

Locatie

Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Legenda

  • InformatiepuntInformatiepunt
  • Minder goed toegankelijkMinder goed toegankelijk
  • Eten & drinkenEten & drinken
  • Rondleiding, lezing, vertellerRondleiding, lezing, verteller
  • Muziek, theater en dansMuziek, theater en dans
  • Ook leuk voor kinderenOok leuk voor kinderen

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier