Open Monumentendag Breda

0. Speel de citygame Credo - Het verborgen pad van Breda

Een uitdagende citygame in de buitenlucht door het historische centrum voor teams van 9-99 jaar. Gratis!

Je kan nog steeds gratis de citygame: CREDO - Het verborgen pad van Breda spelen!      Willem van Oranje heeft honderden jaren geleden een belangrijk document verborgen op een geheime plek in Breda. Een ridderorde en een kloosterorde azen al eeuwen op dit document. Ze willen beide als eerste de locatie vinden en het document in bezit krijgen. Maar dan verschijnt er een slimmerik op het toneel. Hij schakelt jou en je team in om op pad te gaan en het mysterie te ontrafelen. Je duikt onder in de geschiedenis van Breda en komt op je weg langs de mooiste monumenten. Lukt het jou en je team om de locatie te achterhalen en het document te vinden? 
 Speel buiten of binnen  Al lopend door het historische stadscentrum van Breda speel je op je telefoon het spel en ontrafel je met jouw team het mysterie Kan je niet naar Breda komen of ben je gebonden aan huis? Speel CREDO dan vanachter je eigen computer. Kies na het inloggen of je in Breda op pad gaat, of dat je het aan je keukentafel speelt. 
Speel als groep  CREDO is een echt teamspel. Alle teamleden dragen bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Daarmee is het geschikt voor vriendengroepen, collega’s, teamuitjes, verenigingen en families. Stel snel je eigen team samen en zoek het verborgen pad. Na het spelen kijk je voor altijd anders naar Breda. 
 Kinderspel?  Speel je CREDO als gezin? Er zijn opdrachten waar kinderen goed in zijn en uitdagende puzzels voor volwassenen. CREDO is dus geen kinderspel maar een echt familiespel (9-99) waarbij iedereen aan bod komt. Je lost het met elkaar op! 
 Wanneer spelen?   Je kan het spel het hele jaar door spelen. Dus ook na het Open Monumentenweekend. Check dan ook voor je op pad gaat of het niet te druk is in de binnenstad. Dat kan je doen met de druktemeter van de gemeente Breda. https://corona.breda.nl/nieuws/2020/05/07/check-het-druk-de-binnenstad-met-de-drukte-meter 
De gratis inlogcode krijg je door je aan te melden op de website www.credobreda.nlMijn programma

(0) Items toegevoegd

Legenda

  • InformatiepuntInformatiepunt
  • Minder goed toegankelijkMinder goed toegankelijk
  • Eten & drinkenEten & drinken
  • Rondleiding, lezing, vertellerRondleiding, lezing, verteller
  • Muziek, theater en dansMuziek, theater en dans
  • Ook leuk voor kinderenOok leuk voor kinderen

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier