Open Monumentendag Breda

23. Rondleidingen Molukse kerk Immanoe-el

De geuren en kleuren van de Molukse kerk

Inschrijving gesloten Let op! De laatste tramrit vanuit de Boschstraat (Centrum) naar de Immanoe-el kerk vertrekt rond 16.15 u. Vanuit de Immanoe-el kerk terug naar het centrum (Boschstraat) vertrekt de laatste tramrit om 16.15u

Tijdens de rondleiding door de Molukse kerk laten we je kennis maken met 'De geuren en kleuren van de Molukse kerk'. We blikken terug naar het verleden en onze gedeelde geschiedenis, vertellen over de Molukkers in Nederland en de tradities. Natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken naar de toekomst.

De rondleidingen starten ieder uur (11.00 / 12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00 /16.00 uur) en er kunnen per rondleiding maximaal 45 personen mee. Voor de rondleiding moet er vooraf een plek gereserveerd worden.

Tussen de Molukse kerk Immanoe-el en de pop-up tentoonstelling van Stichting Arjati in de Boschstraat 57 rijdt er gedurende de dag een in Indische Molukse sfeer versierde paardentram als pendeldienst.

Let op!

De laatste tramrit vanuit de Boschstraat (Centrum) naar de Immanoe-el kerk vertrekt rond 16.15 u.
Vanuit de Immanoe-el kerk terug naar het centrum (Boschstraat) vertrekt de laatste tramrit om 16.15uTerschellingstraat 1 (Driesprong)ǀ zaterdag van 11.00 - 17.00 uur

Locatie

Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Legenda

  • InformatiepuntInformatiepunt
  • Minder goed toegankelijkMinder goed toegankelijk
  • Eten & drinkenEten & drinken
  • Rondleiding, lezing, vertellerRondleiding, lezing, verteller
  • Muziek, theater en dansMuziek, theater en dans
  • Ook leuk voor kinderenOok leuk voor kinderen

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier