Open Monumentendag Breda

10.1. Filmmuziek Fantastic Beasts And Where To Find Them

Het Arthema Strijkkwartet is een internationaal ensemble dat in Tilburg is opgericht. De spelers komen uit Spanje, Portugal, Noorwegen en Nederland. In de afgelopen jaren heeft het ensemble gespeeld in onder andere de Willem II Toonzaal, Muziekgebouw Eindhoven en het Concertgebouw Amsterdam. Het kwartet probeert tijdens concerten hun liefde en passie voor muziek over te brengen tot het publiek. Daarnaast proberen ze een nieuw en jong publiek te bereiken door klassieke muziek aan te bieden op een vernieuwende manier. Momenteel zijn ze bijvoorbeeld druk bezig met een project in samenwerking met acteur Roan ten Cate. Samen maken zij een kindervoorstelling die uitgevoerd zal worden in Brabantse Basisscholen.

Het programma in de Lutherse Kerk zal bestaan uit enkele delen van de filmmuziek van de film ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’. De originele muziek van deze film is gecomponeerd door James Newton Howard, maar altviolist Nikolaï Clavier heeft het stuk speciaal voor het Arthema kwartet gearrangeerd.

De delen die ze zullen spelen zijn:

Fantastic Beasts And Where To Find Them - James Newton Howard (Arr. Nikolaï Clavier)
1 : Main Titles
2: Exposition - The Fantastic World of Magic
5: Chasing Down the Remaining Beasts
7: Finale - Healing and New Friendships

De uitvoeringen vinden plaats om 11:30, 13:00, 14:30 en 16:00 uur en duren steeds een half uur.

Er zijn 50 zitplaatsen beschikbaar. De inloop is vrij, maar vol = vol!

We vragen iedereen de aanwijzingen van de Lutherse Kerk en vrijwilligers van Open Monumentendagen op te volgen.Veemarktstraat 11 (Centrum) ǀ Zaterdag 11:30 | 13:00 | 14:30 | 16:00

Locatie

Mijn programma

(0) Items toegevoegd

Legenda

  • InformatiepuntInformatiepunt
  • Minder goed toegankelijkMinder goed toegankelijk
  • Eten & drinkenEten & drinken
  • Rondleiding, lezing, vertellerRondleiding, lezing, verteller
  • Muziek, theater en dansMuziek, theater en dans
  • Ook leuk voor kinderenOok leuk voor kinderen

Informatie

De informatiestand is zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden op de Grote Markt voor het Stadhuis. Enkele monumenten en activiteiten zijn niet toegankelijk voor mindervaliden. Dit is aangegeven met een icoontje.
Toegankelijkheid
Neem de fiets, deze kun je op vele plaatsen gratis parkeren in een openbare fietsenstalling.
Er is dit jaar geen fysiek programmaboekje gemaakt. Alle informatie is terug te vinden op de website. In het weekend van 11 en 12 sept is de laatste actuele informatie te vinden op Facebook @openmonumentendagbreda. 

Wel is er een magazine uitgebracht. Download het hier